Filminspelning i Jönköping

Motljus är en småländsk filmstudio och produktionsbolag som levererar kvalitativ kommersiell film genom lokal inspelning och produktion till ett konkurrenskraftigt pris. Vi är ett litet dedikerat bolag, som prioriterar en personlig och återkommande relation med våra lokala kunder i Jönköping med närområde.

Vi erbjuder allt från en enkel inspelning av er färdiga idé till ett fullständigt paket med utbildning, regi, ljusdesign, inspelning, produktion och distribution.

Vi arbetar med den senaste tekniken och kan därför erbjuda knivskarp digital sändningskvalitet med moderna distributionssätt, tillgänglig för nya marknader utan krångel. Vi kan även hjälpa till med taktiska råd för att din filmproduktion ska få maximal spridning.

Våra filmproduktioner har alltid en väldigt hög kvalitet och vi arbetar alltid stenhårt för att skapa en tilltalande produktion med en hög lägstanivå oavsett om det är en liten produktion avsedd för webben eller en reklamfilm för en nationell kampanj.

Mer exponering, Mindre krångel

Köper ni filmproduktion av oss så äger ni dessutom rätten att visa filmen var ni vill, det vill säga inget krångel med rättigheter om ni beslutar er för att använda filmen i ett annat sammanhang.

Vi arbetar modernt med en mer generös och smidigare kopieringsrätt till våra kunder. Studio Motljus tror inte på de klassiska fotografvillkoren. Där efternyttjande av kundens eget material både blir dyrt och krångligt rent juridiskt.

I stället ger vi våra kunder full nyttjanderätt av det bildmaterial de betalat för, för all framtid. Punkt. Det är ert bildmaterial att förfoga över som ni så önskar. Enkelt och smidigt, på småländskt vis!

%d bloggare gillar detta: