Livesänd internet-TV från Jönköping

Livesänd föreläsningar och konferenser med internet-TV

Ert innehåll skjuts ut direkt över internet, så att webb-besökare kan delta live och även kommentera och ställa frågor på distans.

Vår småländska prissättning och effektivitet som ett litet produktionsbolag leder till att vi kan strömma ut ert event för en bråkdel av vad större produktionsbolag från huvudstaden fakturerar.

Efter sändningen sparas innehållet, så att ni kan publicera det för visning även för de som missade eventet eller vill återuppleva det på nytt.

Vi erbjuder även helheltspaket, där vi kan rigga PA, ljus och trådlösa mikrofoner åt era föreläsare.

Vill du nå en större publik än de som kan närvara på plats vid exempelvis en mässa, konferens, spelning eller ett bröllop, så kan vi distribuera ditt evenemang live över internet.

Vi har en mobil TV-studio som med den senaste tekniken kan erbjuda klippning live mellan flera kameror eller förinspelade klipp, bra ljudkvalitet och knivskarp bild för att skapa känslan av att verkligen vara på plats. Distributionen möjliggör även interaktion med tittarna genom exempelvis chat.

På kort tid riggar vi upp er scen för ljud och bildupptagning, vilket gör vår lösning väldigt kostnadseffektiv även för mellanstora och mindre evenemang. När vi sedan drar i spaken och sänder ut er live via internet-TV, så stödjer vi flera olika tekniker och hjälper er självklart även välja rätt lösning för just ert event samt direktpublicering på er sajt.

Vi stödjer alla stora tjänster för internet-TV, som tex

Vi gör givetvis även inspelning för TV även om den inte är live.

Nå ut till en bredare publik över internet

Kontakta oss idag!

%d bloggare gillar detta: