360 graders Panorama


iPhoneanpassade panoramapresentationer

Mobilanpassade och framtidssäkrade presentationer

Bädda in panoraman direkt i er egen sajt

Bädda in panoraman direkt in i er egen sajt

Vi visualiserar en virtuell helhetsupplevelse av dina lokaler och omgivningar, genom interaktiva 360° panorama vyer där besökarna enkelt kan uppleva era miljöer, som om de befunnit sig på platsen.

Eftertraktad tjänst av dina besökare

Alla undersökningar pekar tydligt på att 360° panoramor är det mest effektiva och efterfrågade sättet att visa lokaler för sina gäster.

Besökarna kontrollerar själva presentationen och kan själva välja hur och vad de vill se och undersöka mer. Med vår senaste teknik slipper era gäster dessutom installera några plugin för att uppleva era panoramor, och vi stödjer även iPhone och andra mobila enheter.

Panoraman bäddas sömlöst direkt in i er egen webbsajt och i panoramorna kan man presentera både text, bild, ljud och film för att skapa en fullständig helhetsupplevelse.

Vår fotograf Daniel Roos har dessutom äran att rekommenderas av Google, som Google Trusted Photographer, med licens att fotografera och publicera Google Business Photos panoraman direkt inuti Google Maps, Google Search och Google+ lokalt. Vill ni kombinera våra tjänster erbjuder vi attraktiva paketpriser med film, foto och panoraman.

Levande exempel

Här följer ett par demonstrationer på hur vi integrerat panoraman och fått dem att smälta in i de existerande hotellsidorna

Låt kunderna utforska era lokaler virtuellt!

Kontakta oss idag!

%d bloggare gillar detta: