Google Företagsfoto, Google Business Photos från Jönköping

Studio Motljus fotograf Daniel Roos har äran att vara certifierad fotograf för Google Företagsfoto. Det innebär att vi har rättighet att fotografera åt tjänsten Google Business Photos (Google Företagsfoto). Ett unikt sätt för ert företag att sticka ut på internet!
Google Företagsfoto är ett helt nytt, kostnadseffektivt och kraftfullt marknadspaket, för att öka ert företags visualitet på Google search, Google+ och även direkt inuti Google Maps.

Vi är ledande på panorama!

Studio Motljus har länge levererat panorama i världsklass med marknadsledande teknik. Det var därför naturligt att även vara först ut i länet med Google Företagsfoto, som en kompletterande tjänst.

Lägg till en virtuell rundtur

Ge ditt företag liv med Street View: skapa en 360-graders interaktiv rundtur. Visa alla detaljer som kunderna älskar. Perfekt för restauranger, gym, salonger och andra! Testa gärna att vandra runt i Mäster Gudmunds Källare nedan, använd musen för att klicka runt i lokalerna.Detta är ett exempel på hur ni enkelt kan bädda in Google-panoraman direkt i er egen sajt, utöver att de självklart även visas i Google. (Visa större karta)

Portland Arcade
Var framträdande i Googles sökresultat
Washington Square Park Dental, SF
Förbättra din företagsreklam på Google+
The Four Seasons Restaurant, NYC
Visa dina lokaler på Google Maps

Beställ Google Business Photos i dag!

  • Beställ fotografering enkelt genom att kontakta vår fotograf Daniel Roos på 0704 – 73 73 74 eller email daniel @ motljus.nu
  • Fotograferingen tar normalt ungefär en timme att genomföra.
  • Vi fotograferar både högupplösta stillbilder för att exponera ert företag på Googles sökindex och Google+, samt panoraman för den virtuella turen på Street view och Google Maps.
  • Bilderna blir era efter fotograferingen. Stillbilderna kan ni använda i er egen marknadsföring och panoraman kan även bäddas in direkt i er egen sajt om så önskas.
  • Vi redigerar och publicerar själva bilderna direkt på Google.
  • Kombinera gärna med våra övriga foto- och filmtjänster. Vi erbjuder paketlösningar som även kan innehålla panoraman från våra mer avancerade panoramasystem.

Öka din synlighet på internet!

Kontakta oss idag!

%d bloggare gillar detta: